Profiel

Act4u is klein ťn groot.
Klein, niet alleen omdat de kern 'slechts' uit twee ervaren consultants bestaat, maar vooral ook omdat de lijnen kort en helder zijn, met dezelfde aanspreekpunten in herkenbare stijl. Groot, omdat door het aanwenden van het uitgebreide en goed gekwalificeerde netwerk van consultants, met name ook door aansluiting op het netwerk van Facet Actuarissen, Act4u in staat is om diverse aspecten van de actuariŽle dienstverlening aan te bieden. Maar ook weer mťt de personal touch die Act4u zo typeert!

Act4u is veelzijdig...
... omdat kennis van pensioen weliswaar de basis is, maar Act4u ook actuariŽle dienstverlening levert op andere terreinen zoals leven en AOV.
... omdat het niveau van actuaris AG weliswaar de basis is, maar Act4u ook vanaf andere niveaus (rekenaar, actuarieel analist) haar diensten aanbiedt.
... omdat Act4u weliswaar detachering als basis heeft maar ook diverse klanten helpt op adviesbasis (berekeningen, maar ook coaching en managementondersteuning).

Act4u investeert in een goede klantrelatie.
Act4u vindt het belangrijk om een goede en vertrouwenwekkende relatie op te bouwen met U als klant. Daarbij gaat het niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Act4u denkt met U mee. Mogelijk blijkt de ťchte oorzaak van de aanleiding tot een opdracht op een heel ander terrein te liggen: de eventuele opdracht zal helder geformuleerd zijn en voor de klant tot aantoonbare meerwaarde leiden.

Act4u staat voor planmatig werken.
"Bezint eer ge begint": Act4u staat voor een gestructureerde aanpak van de opdracht, die de klant in staat stelt te allen tijde een helder beeld te hebben van de voortgang. Act4u doet het voor, maar ook zoveel mogelijk samen met de klant. Met een bijzondere belangstelling voor structurering van (interne) processen, en voor de interne en externe communicatie.

[Terug]